Perheyritys jo vuodesta 1963

Optikko Arvolan on perustanut optikkomestari Reijo Arvola vuonna 1963 vanhaan Forumiin. Tuolloin tuotevalikoimaan kuului myös valokuvaustuotteet. Vanha Forum purettiin 1984 ja Optikko Arvola toimi väliaikaisesti Simonkatu 10:ssä vuoteen 1985, jolloin nykyinen Forum avattiin.


Reijo Arvolan persoona on luonut Arvolaan oman tyylin. Tuotteiden laatu ja asiakkaiden palveleminen ovat kaikessa toiminnassa etusijalla. Tuotteet valitaan huolella tunnettujen ja luotettujen laatutoimittajien valikoimista. Haluamme pitää hintatasomme kohtuullisena, mutta laadusta kuitenkaan tinkimättä. Toimintamme ei ole liian ryppyotsaista; osaamme kohdata asiakkaamme myös pieni pilke silmäkulmassa. Tämä asenne näkyi varsinkin Arvolan legendaarisissa bussi- ja ratikkamainoksissa. Niitä moni on jäänyt kaipaamaan enemmän tai sitten vähemmän.

image description

Arvola nykyään

Toimintaperiaatteemme ja oma, persoonallinen tyylimme ovat säilyneet muuttumattomina asiakkaidemme muuttuvia tarpeita unohtamatta. Nykyään yritystä johtaa Reijon poika, optikko Ilkka Arvola. Ilkan lisäksi asiakkaita palvelee liikkeessämme kymmenen työntekijää, joista lähes kaikki ovat optikkoja tai optometristejä (optometristi on optikon uusi ammattinimike).
Olemme täysin yksityinen, ketjuista riippumaton optikkoliike. Tämän vuoksi voimme vapaasti valita tuotteemme useilta eri toimittajilta ja näin vastata paremmin asiakkaidemme tarpeisiin. Meidän valikoimassamme on myös kehyksiä, joita ei muista optikkoliikkeistä löydä.


Meiltä saat monipuoliset optikkoliikkeen palvelut: silmälasit, näöntarkastukset, työnäköpalvelut, piilolinssit, aurinkolasit, piilolasisovitukset, piilolasinesteet, silmälasikotelot ja muut oheistuotteet. Teemme myös silmälasien korjauksia. Panostamme laatutuotteisiin ja kilpailukykyisiin hintoihin. Pyrimme aina hyvään, joustavaan ja nopeaan palveluun. Meiltä voi saada silmälasit jopa muutamassa tunnissa, koska liikkeemme ohessa toimii oma reunahiomo ja meillä on laaja valikoima kuukausi-, kerta- ja yksiteholinssejä omassa varastossamme.

image description